Eksteriør

Russebussen eller russebilen trenger eksteriør dekor for å kunne se gjennomført ut. Dekorering av eksteriøret skjer enten ved spray (graffitti) eller folie. Det finnes uttallige av leverandører som driver med dekor, graffitti og foliering. Blant flere av dem er det bare noen få som retter sine tjenester blant russen. Vi har samlet sammen grafitti og eksteriør selskaper som jobber med russen:

Mx2 Graffiti

Mx2 graffiti  – Design, kunst og dekor 

Vi spesialiser oss på graffiti og dekor på russebusser.

Mx2 har siden 2010 levert graffiti og eksteriør arbeid for russebusser. Enten om du skulle trenge design av eksteriøret/interiøret, graffiti arbeid på bussen, design av logo eller banner: Mx2 er veien du bør gå! Sjekk ut våre referanser ved å trykke denne lenken her. 

Asker Farvehandel

Asker Farvehandel – Graffitti og foliedekor til russebusser

Asker farvehandler maler de råeste bussene!

Vi har 25 års erfaring med spraying av russebusser og still going strong! Asker har sprayet over 400 busser og med seg på laget har de flere verdenskjente artister som gjør Asker en av de råeste i gamet. Om bussen din skulle trenge grafitti, dekor eller foliering; ikke nøl med å ta kontakt med oss. Mailen vår finner dere nedenfor.

SprayDays – Graffiti dekor, logodesign og kunst.

Vi gjør alt innen graffiti dekor, fra fasade til russebuss.

Vi er et team på 3 personer som kombinerer grafisk design, ingeniør- og arkitektutdanning med 50 års graffitierfaring tilsammen, for at dere skal få det beste eksteriøret / resultatet. Vi har som mål å være leverandøren med best «Bang for buck» og leverer derfor høy kvalitet til lav pris. Vi skreddersyr motivet etter deres ønske.

Russebuss Pimpin

Russebuss Pimpin – Graffiti og spray på russebusser

En sammensatt gruppe av designere og artister fra hele verden.

Vi leverer komplett pakke hva gjelder dekk- og konsept-logo (kompatibel med tekstiler), samt utvendig/innvendig dekor på deres kjøretøy. Hos oss får dere pakker skreddersydd etter deres ønsker og behov, utført med lidenskap og iver etter å skape noe unikt.

RusseSpray leverer mektig graffitieksteriør og interiør.

Stolte av å kunne tilby dere et originalt og avansert eksteriør.

Vårt team har sprayet busser i 8 år og livnærer seg som kunstnere. Vi er en seriøs aktør som ønsker ă samarbeide med dere for å lage en skikkelig rå
buss. Vi fokuserer på kvalitet før kvantitet – og synes det er morsomt å male busser! Det er viktig for oss å samarbeide med deres visjon. Ta kontakt for en uforpliktet prat.