Lyd og lys

Trenger gruppen din lyd og lys til russebussen eller russebilen? Vi har samlet sammen et bredt utvalg av leverandører som jobber tett med russen. Før dere velger å leie lyd og lysanlegg, anbefaler vi at dere møter opp personlig å hører på anlegget. Aldri signer uten at dere vet hva dere får. Det samme gjelder ved kjøp.

Konsert Teknikk

Konsert Teknikk – Vi leverer lyd-og lysutsyr til russebusser og vans

Lyd, lys, LED-skjermer, scener, mobilscener og mer.

Vi leverer alt av lyd- og  lysutstyr, LED-skjermer, scener, mobilscener og trosserigger til dåp, kåringer og russetreff. Videre leier vi ut lyd- og lysutstyr til russebusser og vans. Kontakt oss for nærmere informasjon om priser og utstyr.

LLU LOGO

Llu.no – Vi leier ut lydanlegg og lyseffekter – Alle dager, hele året

Vi leverer lyd og lys til små og mellomstore arrangemanger.

Llu.no (Lyd og lys utleie) ble stiftet i 1997 i Bergen og har siden 2002 drevet med lyd og lys utleie i Oslo og Bergen. Vi tar for oss oppdrag rettet mot bedrifter, privatpersoner og russ. Vi er opptatt av fornøyde kunder og jobber hver dag for å oppfylle dette. Dersom dere har noen spørsmål kan dere kontakte oss ved å ringe eller ved å besøke nettsiden vår. 

Lyd og lys russebuss

Russebussmarked.no – Vi leier ut lyd/ lys til russebusser

Utleie av lyd og lys til russebusser.

Vi leier ut lyd og lys til russebusser. Merkene vi leverer er Turbosound Flashlight og QSC. Turbosound Flashlight er et konsert-anlegg som spiller opptil 145 dB. Vi kjører 24 timer service under russetiden og gir garanti dersom dere sprenger anlegget. Om dere har lyst til å skille dere ut i russetiden, ta kontakt med oss for visning av anlegget.

Busspartner

Busspartner – Bygg av russebusser, lyd-anlegg og lys og lagring.

Vi har fokus på pris, resultat og fornøyde kunder.

Busspartner som tidligere het Bussbygg, har etablert seg ganske rask etter stiftelsen i 2017. Busspartner leverer idag tjenester for russebusser. Innendørs oppbevaring, bygg av russebuss, interiør arbeid og leie av lyd og lys. Ta kontakt med busspartner om dere trenger hjelp med bussen! 

Oslo Lydutleie AS – Totalleverandør av Lyd og Lys til russebusser og vans.

Enestående kundeservice og unike opplevelser til fornuftige priser.

Målet vårt er å gi enestående kundeservice og en unik og sømløs installasjon med det beste markedet har å tilby, utstyrsparken består av blant annet, Martin Audio, Turbosound, Void, Lab gruppen, Full fat audio, XTA, QSC, Cameo m.m. Vi gir mulighet for gratis befaring og konsultasjon på deres prosjekt hvor vi legger opp en plan for de mest optimale løsningene for at deres russetid skal bli helt unik. Vi tilbyr også uforpliktende demo på vårt lager.