Russedugnad

Er din russegruppe ut etter å tjene inn penger til russetiden? Vi har samlet sammen et bredt utvalg av leverandører som kan hjelpe dere med dugnader. Her finnes det aktører som leverer alt fra arbeidsdugnad til salgsdugnad og russedugnad. 

Russedugnad

Dugnadsmarked.no – Salg og arbeidsdugnader

Tjen mellom 5.000 og 250.000 kroner på dugnad.

Hos dugnadsmarked kan dere tjene penger på salgsdugnader og arbeidsdugnader. Enkel og lønnsom russedugnad. Vi deler ut spons til alle våre russegrupper. Dere vil få en skreddersydd dugnadsplan som gir garantert fortjeneste og penger frem mot russetiden. Enten om du er på buss, van eller vandre-/konseptgruppe, vi hjelper ALLE. 

Kortpakken.no – Et perfekt dugnadsprodukt for russegrupper. 

Enkel og lønnsom salgsdugnad.

Sammen med kortpakken.no kan din russegruppe tjene fra 5.000 kr til 100.000 kr. Er dere f.eks en gruppe på 20 personer og dere selger 8 kortpakker hver vil dere sitte igjen med 22.400 kroner i fortjeneste. Kortpakken er svært lettsolgt, fordi kortene passer til enhver anledning, prisen er riktig og “alle” har behov for produktet. Hvis dere vil ha en ENKLE, GØY OG LØNNSOM DUGNAD, ta kontakt for et tilbud idag!

Norgesbriketten – Dugnad med tennbriketter.

Tjen opptil 300 000,- med våre tennbriketter.

Norgesbriketten er et kvalitetsprodukt som selges av russ, idrettslag, foreninger, og skoleklasse over hele landet. Gjennom salg av våre populære tennbriketter kan dere finansiere russetiden med minimal innsats. Dugnad med Norgesbriketten gir en unik mulighet til å tjene penger, og er både enkelt, lønnsomt og risikofritt. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Bambusa sokke dugnad

Bambusa.no – Sokkene som alle elsker. Enkelt å selge. Gøy å kjøpe.

Høy kvalitet! Selges i 500 helsekostbutikker i Skandinavia.

Tjen penger enkelt med våre produkter. Alle trenger sokker, men disse sokkene skaper begeistring både hos dugnadsgrupper og sluttkundene. Rask levering (1-3 dgr). Fri frakt og fri retur. Meget populær produkt som skaper suksess for deres dugnad.

Dugnadslys – Dugnad med stearinlys.

Tjen penger til russetiden med produkter som alle trenger!

Selg stearinlys til familie og venner å tjen inn penger til russetiden! Stearinlys er et produkt som de fleste bruker i sitt hjem eller på kontoret og brukes året rundt. Lysene er lettsolgte, gunstige priset og gir stor fortjeneste ved salg. La oss ta et eksempel: 20 stykk selger 18 pakker med lys, etter salg sitter dere igjen med 18 000 kroner i fortjeneste. Ta kontakt med oss for et tilbud idag!

Tekhuset.no – Tjen penger på arbeidsdugnad og faste oppdrag.

Vi har arbeidsoppgaver til hele russegruppen.

Tekhuset samarbeider tett med russen og tilbyr hvert år arbeidsdugnader i diverse varianter. Alt fra pakking av varer, utsendelse og faste oppgaver på nettbuttikken. Din russegruppe kan enkelt tjene mellom 15 000 – 85 000 kroner. Tekhuset er Norges største leverandør av iPhone deksel, mobil tilbehør og IKT utstyr. Vi har også et stort vareutvalg av foto og GoPro tilbehør. Om din gruppe har lyst til å teste en arbeidsdugnad fra oss, ta gjerne kontakt på mail! Vi har våre hovedkontorer i Oslo. 

Dugnad Partner – Tjen penger med våre salgsdugnader.

Dorull og tørkepapir salg.

I flere år har vi hjulpet russen med å tjene inn penger til russetiden. Dere kan enkelt selge for over tusenvis av kroner med dorull-salg. Vi tilbyr de beste pakkene til en rimelig pris. Dopapiret er produsert i Drammen og kan derfor leveres på rekordtid. Ta kontakt med vår salgsavdeling for et tilbud idag! 

Pineapple Sponsor –  En rå dugnadsselskap!

Leverer dugnad, sponsor og rådgiving til russen.

Pinneapple Sponsor er en dugnad selskap som jobber tett med russen. Vi har bredt erfaring innenfor bransjen, gode avtaler og vilkår hos våre samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg og din russegruppe å nå deres mål frem mot russetiden! Send oss en forespørsel idag!

Boblespa.no – Arbeidsdugnader for russ og andre grupper. 

Vi trenger hjelp med markedsføring.

Boblespa.no drives av Norsk Netthandel AS og selger Lay-Z-Spa oppblåsbart boblebad, massasjebad-møbler og annet tilbehør. Selskapet bruker russ og andre grupper til å dele ut flyers. Er dere en gruppe som er interessert i dugnad! Ta kontakt med oss.

Dorullbutikken.no – Kjøp og selg dopapir

Inntekter til russ, idrettslag og skoleklasser.

Hos dorullbutikken kan dere enkelt tjene penger på dugnadsarbeid. Lettsolgte produkter til en god fortjeneste. Ved å utføre en russedugnad kan dere tjene mellom 5 000 kr til 130 000 kr.