Interiør

For at russebussen eller russebilen skal være komplett trenger du interiør. Interiøret på en buss/bil kan være tapet, gulv, bar, vegger, tak, led-lys, farger, spottere, UV-maling, etc. Det finnes noen få leverandører som jobber med interiør på russebusser og russebiler. Skal du legge bort arbeidet til et firma, anbefaler vi at du er tidlig ute. De fleste som jobber med bygg blir fullbooket halvt år før russetiden.

Lyd og lys russebuss

Russebussmarked.no – Størst på interiør til russebusser

Redbuss AS – Totaltleverandør for russebusser.

Russebussmarked.no har bygget Hierarkiet 2018 som vant Norges Beste russebuss på Stavanger og Årets interiør på Tryvann, etterfulgt av Primal 2018 og Culture 2017 som vant årets interiør på Romerikskåringen. Vi har også trukket om setene til Bussen 2017 som vant årets interiør på Tryvann. Bedlam 2017 har vi også fått levert interiør fra oss. (Årets Russedress buss). Vi kan hjelpe til med bygg av vegger og tak, setetrekk, bar, legge gulv, grunning, dekorering og ikke minst er vi eksperter på LED-lys. 

Pimp AS – Vi pimper opp de feteste bussene

Pimp – Det eksklusive interiøret andre strekker seg etter.

Pimp startet opp i 2014 med sin første russebuss Historisk 2014. Senere har busser som Tungtvann 2016, Bussen 2017, Alle Tiders 2017, Kongen 2018, Alle Tiders 2018 fått interiøret bygget hos oss. Vi sikter oss inn på landets interiørpriser og leverer kun 5-6 busser hvert år. Kontakt oss for et uforpliktende møte eller befaring. Vi tilbyr også konseptforslag, sjåførtjenester og lagring

Busspartner

Busspartner – Vi bygger og ombygger russebusser

Vi har fokus på pris, resultat og fornøyde kunder.

Busspartner som tidligere het Bussbygg, har etablert seg ganske rask etter stiftelsen i 2017. Busspartner leverer idag tjenester for russebusser. Innendørs oppbevaring, bygg av russebuss, interiør arbeid og leie av lyd og lys. Ta kontakt med busspartner om dere trenger hjelp med bussen!

Russebygg – Vi bygger din russebuss 

Vi leverer bygg til russebusser, lyd og lys og lagring. 

Trenger du hjelp med bygg av russebuss? Russebygg kan stille opp! Vi er en ambisiøs gjeng som har lang erfaring med bygg av russebuss, lagring og lyd og lys. Bedriften er nyetablert etter tidligere erfaring da vi selv var russ. Russebygg tilbyr også lagring av russebusser.